CrossTop | managing data with technology and talent


Iedereen heeft het over data, maar bent u benieuwd hoe u uit uw data nieuwe kansen kan genereren? Heeft u allerlei nieuwe tools geimplementeerd in uw sales en marketing organisatie, maar de resultaten blijven achter? Vraagt u zich af of het toepassen van data werkelijk een verbetering gaat aanbrengen binnen uw huidige marktbenadering.

Bij CrossTop maken we onderscheid tussen 'Digitized' en 'Digital'. De eerste is voor uw processen en productie. Maar Digital is het omzetten van verkregen data uit de Customer Journey (CX). On-line en Off-line. Daar gaat het om management en structuur, om inventiviteit en soms lef. En bij lef denken wij aan iTalent; mensen die weten wat ze doen omdat ze de kennis en ervaring hebben.

Bent u daar klaar voor? Krijg inzicht in uw sales organisatie en accountmanagement, contactcenter of commerciele binnendienst en maak een afspraak.

'CrossTop vertaalt uw data via strategie, samen met uw medewerkers naar waarde'.

CrossTop | Managing Data with Technology and Talent

Interim management
Interim management

Lees verder
Consultancy
Consultancy

Lees verder
Talent Solutions
Talent Solutions

Lees verder

Blog


Volg ons blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent bigdata en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

‘Michel Rog, zet open arbeidsmarktdata op je kennisagenda!’

Zowel grote als kleine spelers die actief zijn in het bij elkaar brengen van werkzoekenden en vacatures, weten dat het online recruitment landschap zit te springen om open arbeidsmarktdata. Helaas is het in de afgelopen decennia voor bijvoorbeeld het UWV niet eenvoudig gebleken deze gegevens publiek beschikbaar te maken, zelfs niet toen dit als kerntaak benoemd werd en in het missie statement terecht kwam.

Lees meer
Persbericht Arbeidsmarkt transparant

Het Comité Open Arbeidsmarktdata roept de Tweede Kamer op om bij besprekingen en bij debatten over de uitvoering en de toekomst van de sociale zekerheid aandacht te besteden aan het toegankelijk maken van beschikbare en actuele arbeidsmarktdata.

Lees meer
Digital marketing | het succes van data management

Digital marketing en Data Management een hype? Volgens CrossTop doet dat er weinig toe. En als het een hype is, dan komt er daarna wel weer iets nieuws, maar de ontwikkeling met data is niet te stuiten. De vraag is, zetten bedrijven op tijd in, en maken ze de juiste afwegingen?

Lees meer