Change into digital marketing


Wilt u meer sturen op ‘Facts and figures’, dan kunt u vandaag de stap zetten. Wij geven inhoud aan het digitaliserings proces en kijken daarbij naar zowel uw IT systemen, data management en personele invulling die hiermee moet werken.  Op deze website hebben wij onze dienstverlening beschreven, zodat u misschien een keuze kan maken waar u eerste aandacht naar uitgaat. Maar als u denkt, ik maak liever een afspraak, dan is dat wat ons betreft uitstekend.

data driven marketing
data driven marketing

Lees verder
Consultancy | Interim management
Consultancy | Interim management

Lees verder
CrossTop Talent Search
CrossTop Talent Search

Lees verder

Blog


Volg ons blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent bigdata en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Building your big data toolbox

Development in digital transformation goes further than only tooling. It is not only a technical proces, it concerns your entire business model and the maturity of all of your data.

Lees meer
Recruiting in de wereld van Data

De wereld van recruiting is inmiddels onderdeel geworden van de digital transformation, maar veel recruiters hebben dat niet of nauwelijks in de gaten. De relatie tussen werkgever en kandidaat wordt geheel beheerst door internet en in toenemende mate door IT systemen. Daardoor ontstaat snelheid in procedures, maar ook minder persoonlijke voorkeur zoals recruiters kijken naar kandidaten.

Lees meer
Waar gaat het heen met uw ZZP-er?

Door de introductie van de model overeenkomsten van de Belastingdienst is veel onzekerheid ontstaan bij ZZP-er en opdrachtgever over de arbeidsverhouding. Wat mag wel en wat mag niet? Zijn er oplossingen om dit probleem op te lossen met bijvoorbeeld detachering.

Lees meer