100% focus on your Commercial Excellence


CrossTop helpt uw organisatie zich te onderscheiden van uw concurrenten door middel van concrete acties bij uw prospects en bestaande klanten. Voor ons is MarCom nog altijd de key naar succes. En dat brengen wij over naar uw salesforce die uiteindelijk de deal moeten sluiten. Leadgeneration betekent goede voorbereiding en weten wat er beweegt in de markt. Het succes zit in de snelheid en kwaliteit van de opvolging. Dat is wat CrossTop uw brengt.

CrossTop | Accelerating your Business

Interim management
Interim management

Lees verder
Consultancy
Consultancy

Lees verder
Talent Solutions
Talent Solutions

Lees verder

Blog


Volg ons blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent bigdata en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Building your big data toolbox

Development in digital transformation goes further than only tooling. It is not only a technical proces, it concerns your entire business model and the maturity of all of your data.

Lees meer
Recruiting in de wereld van Data

De wereld van recruiting is inmiddels onderdeel geworden van de digital transformation, maar veel recruiters hebben dat niet of nauwelijks in de gaten. De relatie tussen werkgever en kandidaat wordt geheel beheerst door internet en in toenemende mate door IT systemen. Daardoor ontstaat snelheid in procedures, maar ook minder persoonlijke voorkeur zoals recruiters kijken naar kandidaten.

Lees meer
Zit leeftijd digitalisering in de weg?

Digital transformation heeft niets te maken met de leeftijd van het management, maar de passie en bereidheid voor verandering van de hele organisatie. Change management bestaat al erg lang en gaat en staat met ervaring van de mensen die het leiden.

Lees meer