CrossTop | managing data with technology and talent


De combinatie van beschikbare data, snelheid in beslissen, slimme marketing tools en inventieve medewerkers zorgt dat uw bedrijf de digital transformation aankan. Vanuit een holistische aanpak kijken wij met u mee naar alle factoren in uw organisatie die daaraan bij dragen. De Contact en Servicecenters van nu en de toekomst geven uw organisatie de mogelijkheid om met uw klanten direct en boven verwachting te communiceren. Met als gevolg een voorsprong en grotere loyaliteit!

Bent u daar klaar voor? Doe de scan en krijg inzicht in uw contactcenter of commerciele binnendienst

'CrossTop vertaalt uw data via strategie, samen met uw medewerkers naar waarde'.

CrossTop | Managing Data with Technology and Talent

Interim management
Interim management

Lees verder
Consultancy
Consultancy

Lees verder
Talent Solutions
Talent Solutions

Lees verder

Blog


Volg ons blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent bigdata en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Digital marketing | het succes van data management

Digital marketing en Data Management een hype? Volgens CrossTop doet dat er weinig toe. En als het een hype is, dan komt er daarna wel weer iets nieuws, maar de ontwikkeling met data is niet te stuiten. De vraag is, zetten bedrijven op tijd in, en maken ze de juiste afwegingen?

Lees meer
Building your big data toolbox

Development in digital transformation goes further than only tooling. It is not only a technical proces, it concerns your entire business model and the maturity of all of your data.

Lees meer
Recruiting in de wereld van Data

De wereld van recruiting is inmiddels onderdeel geworden van de digital transformation, maar veel recruiters hebben dat niet of nauwelijks in de gaten. De relatie tussen werkgever en kandidaat wordt geheel beheerst door internet en in toenemende mate door IT systemen. Daardoor ontstaat snelheid in procedures, maar ook minder persoonlijke voorkeur zoals recruiters kijken naar kandidaten.

Lees meer