Change into digital marketing


Wilt u meer sturen op ‘Facts and figures’, dan kunt u vandaag de stap zetten. Wij geven inhoud aan het digitaliserings proces en kijken daarbij naar zowel uw IT systemen, data management en personele invulling die hiermee moet werken. Als deze aspecten een rol spelen in uw toekomstplannen, dan brengen wij een frisse kijk op uw businessmodel. Op deze website hebben wij onze dienstverlening beschreven, zodat u misschien een keuze kan maken waar u eerste aandacht naar uitgaat. Maar als u denkt, ik maak liever een afspraak, dan is dat wat ons betreft uitstekend. Wij kunnen u aan de hand van een korte analyse en een interview aangeven wat uw kansen en uitdagingen zijn. Bedrijven met een digitale strategie creëren meer kansen in innovatie en realiseren meer omzet. Begin vandaag.

marketing management - CrossTop
marketing management - CrossTop

Lees verder
Digital transformation
Digital transformation

Lees verder
Data management
Data management

Lees verder

Blog


Volg ons blog en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent bigdata en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

Waar gaat het heen met uw ZZP-er?

Door de introductie van de model overeenkomsten van de Belastingdienst is veel onzekerheid ontstaan bij ZZP-er en opdrachtgever over de arbeidsverhouding. Wat mag wel en wat mag niet? Zijn er oplossingen om dit probleem op te lossen met bijvoorbeeld detachering.

Lees meer
Building your big data toolbox

Development in digital transformation goes further than only tooling. It is not only a technical proces, it concerns your entire business model and the maturity of all of your data.

Lees meer
Zit leeftijd digitalisering in de weg?

Digital transformation heeft niets te maken met de leeftijd van het management, maar de passie en bereidheid voor verandering van de hele organisatie. Change management bestaat al erg lang en gaat en staat met ervaring van de mensen die het leiden.

Lees meer