De nieuwe industriële revolutie

‘Veranderingen en innovaties gaan sneller dan ooit, gedreven door de ontwikkeling van cloud, social, mobile, data en The Internet of Things. Als gevolg daarvan transformeren hele industrieën, van transport tot hospitality en van retail tot de financiële sector. En dan moeten de grote doorbraken op het gebied van kunstmatige intelligentie, robotics en schone energie nog plaatsvinden. Dit gaat een geweldige impact hebben op de wereld.’
Marc Benioff, 2016 World Econic Forum

Zoals zo vaak in revoluties vallen er slachtoffers. In dit geval kunnen en zullen dat hele bedrijven zijn. Maar ook de mensen die er werken. De digitale transformatie staat aan het begin van een verandering van het leven van de mens. Niet alleen zullen er bedrijfstakken worden overgenomen door nieuwe toetreders die het veel slimmer en technischer aanpakken, maar ook de robotica trend zal functies uit ons leven overnemen. Ondanks dat wij denken dat je niet kan ontkomen aan deze digitalisering, hebben we hierover ook onze zorg. Uiteindelijk willen we allemaal een zinvolle betekenis geven aan ons bestaan. En hoe ziet dat eruit als we alles digitaliseren?

CrossTop staat u bij met daad en raad en kan ook op Recruitment gebied de bemensing van uw organisatie begeleiden. Neem contact op voor het maken van een afspraak en hoor hoe wij dat voor u kunnen doen.