Diensten

CrossTop oplossingen.
De dienstverlening van CrossTop bestaat uit consultancy en interim management. Hieronder geven wij een overzicht van onze dienstverlening.
Als u geen zin heeft om dit allemaal door te lezen, bel dan nu 06-29560000 of beter, laat u bellen.

 • Interim management
  Als u tijdelijk versterking nodig hebt van kennis en ervaring op het gebied van marketing, en het omzetten van deze informatie in concrete salesresultaten, dan hebben wij voldoende expertise in huis die u daarmee lan helpen. Vreemde ogen dwingen zeggen ze wel, maar een verandering gaat sneller als er mensen naar kijken die geen voorgeschiedenis hebben. 
 • Consultancy
  Het begint met een zorgvuldige assessment van uw huidige situatie. Wij presenteren onze bevindingen, uiteraard samen met aanbevelingen. Consultancy is bij ons een resultaatgedreven bezigheid. Wij ontwikkelen een stappenplan, waarbij van begin af aan uw medewerkers bij worde betrokken. Wel PowerPoint presentaties, maar kort en actie georienteerd.
 • Talent Search
  In een veranderingsproces naar een nieuwe aanpak is vaak nieuw talent nodig. Dat wil niet zeggen dat het bestaande personeelsbestand niet goed is. Maar nieuw talent brengt vaak nieuwe ideeen mee, en geven een frisse blik op de toekomst. Kijk ook op onze vacature pagina.
 • Digital transformation
  Als u zich geplaatst ziet voor het digitaliseren van uw organisatie, dat kan zijn uitbreiden van uw systemen, of meerdere afdelingen betrekken, of verder kijken naar uw digitale mogelijkheden, dan kunnen wij dat met u onder zoeken wat daar voor nodig is. En welke expertise u kunt gebruiken.
 • Data management
  Als u de stap heeft gezet om te gaan digitaliseren, dan moet u kijken naar het ontsluiten van alle data. En dat moet dan weer zo geregeld zijn dat het kan worden berwerkt, inzichtelijk worden gemaakt, het moet kunnen worden geanalyseerd, en gevisualiseerd. Data sets moeten dus zo zijn ingericht, dat u er iets mee kan.