Diensten

CrossTop oplossingen. Met daad en raad.
De dienstverlening van CrossTop bestaat uit consultancy en interim management. Hieronder geven wij een overzicht van onze dienstverlening.
Als u geen zin heeft om dit allemaal door te lezen, bel dan nu 06-29560000 of beter, laat u bellen.

Digital transformation. Als u zich geplaatst ziet voor het digitaliseren van uw organisatie, dat kan zijn uitbreiden van uw systemen, of meerdere afdelingen betrekken, of verder kijken naar uw digitale mogeklijkeden, dan kunnen wij dat met u onder zoeken wat daar voor nodig is. En welke expertise u kunt gebruiken.

IT development. Als u zoekt naar een nieuw platform voor uw automatisering, of een nieuwe infrastructuur, of u wilt weten wat nou de voordelen zijn van een cloud oplossingen, of u wilt weten welke u daarvoor moet kiezen, neem dan met ons contact op. CrossTop kan ook voor u op maat oplossingen maken. Zowel voor grote bedrijven, als voor middelgrote.

Data management. Als u de stap heeft gezet om te gaan digitaliseren, dan moet u kijken naar het ontsluiten van alle data. En dat moet dan weer zo geregeld zijn dat het kan worden berwerkt, inzichtelijk worden gemaakt, het moet kunnen worden geanalyseerd, en gevisualiseerd. Data sets moeten dus zo zijn ingericht, dat u er iets mee kan.

Interim management. Als u tijdelijk versterking nodig hebt van kennis en ervaring op het gebied van marketing, en het omzetten van deze informatie in concrete salesresultaten, dan hebben wij voldoende expertise in huis die u daarmee lan helpen. Vreemde ogen dwingen zeggen ze wel, maar een verandering gaat sneller als er mensen naar kijken die geen voorgeschiedenis hebben.