CrossTop recruitment

CrossTop recruitment - (vakspecialisten)digital©

CrossTop is uw partner bij het digitaliseringsproces van uw organisatie. We staan u hierin bij met daad en raad tijdens de complexe keuzes die u moet maken voor het succesvol implementeren van uw digtale strategie. Een van de doorslaggevende factoren, zijn uw medewerkers. Kunnen zij de snelheid waarin deze omwenteling plaatsvindt bijhouden? En hebben zij de juiste competenties?

CrossTop recruitment werkt nauw samen met Career Factory | Hoofddorp. Kijk hier voor vacatures op het gebied van Data science, content creation, of customer experience.

Wij zoeken in de markt voor u de vakspecialisten die u nodig hebt, met visie, kennis en ervaring op digitalisering. Wij kijken onder andere voor u naar:

  • de ervaring van kandidaten die zelfstandig besluiten moeten nemen aan de hand (Big) Data;
  • het innovatieve vermogen om op een andere manier met nieuwe data inzichten om te gaan;
  • de kennis met Agile (Scrum) projecten en de competenties die daarvoor nodig zijn;
  • het pro-actief omgaan met data in relatie tot klantcontact (klanten en prospects);
  • Leadership dat een belangrijke factor van het management is om organisaties verder te ontwikkelen in digital;
  • Het zoeken van een FG of DPO. CrossTop heeft specialisten die kandidaten voor deze belangrijke functie kunnen beoordelen. (Het mag bijvoorbeeld niet uw IT manager zijn).

Wij noemen deze factoren de exponentiele factor die uw organisatie verder helpt. IT heeft met behulp van snellere computers, betere infrastructuur, Cloud oplossingen, analytics en visualisaties al heel veel gerealiseerd. De vraag is, kan uw personeel daarin mee?

Als u daarover twijfelt, neem dan contact op met onze recruitment specialisten. Zij kennen de markt en kwaliteiten om uw digitale wensen werkelijkheid te maken. Indien nodig, kunnen wij gebruik maken van een assessment om de kwaliteiten van uw kandidaten te onderzoeken.