Data management

De eerste stap die u kunt (of moet) zetten op het gebied van digital transformation, is het organiseren van al uw data, binnen de grenzen van de GDPR 2018. Er is vaak veel meer informatie binnen uw organisatie dan u zelf denkt. De vraag is: 'waar wilt u heen met uw organisatie'. Of waar wilt u staan over 12 of 24 maanden. U denkt misschien: 'dat is ook een korte periode'. Met data management zult u zien dat alle stromen met informatie u steeds meer nieuwe inzichten geeft en u in staat stellen sneller beslissingen te nemen. Waar het aan (historische) data ontbreekt, kunt u die mogelijk ophalen in andere geledingen van uw organisatie, of eventueel toevoegen door het aanschaffen van externe verrijkte data. Wanneer je in deze fascinerende wereld bent terecht gekomen, dan komt steeds meer het besef dat uw organisatie veel meer weet dan u denkt, en dat het meer in staat is dan u dacht.

Wij helpen u om de juiste keuzes te maken in deze ontwikkeling, door onze expertise en ervaring in te brengen. Wij kijken en verbeteren:

  • het IT platform en infrastructuur
  • de data die beschikbaar is en kan worden aangewend voor BI
  • het visualiseren van data in dashboards
  • het uitzetten van acties (door behulp van Agile aanpak)
  • het begeleiden van personeel in deze change op kennis en competenties

Wilt u meer weten over ons 'Change management' programma, begin dan vandaag om een afspraak te maken. Wij zijn benieuwd welke stappen wij met u kunnen zetten in een digitale transformatie.