Digital transformation

De bouwstenen van bedrijven zijn van stenen veranderd in Data. Dat klinkt misschien abstract, maar je kunt het moeilijk anders zien. We leven in een wereld waarin alles digitaal is of wordt. De onderzoeken die een aantal bureaus gedaan hebben onder bedrijven met enige omvang, komen allen tot de conclusie dat het niet investeren in 'digital' in sommige gevallen catastrofaal kan aflopen. In de decenia hiervoor hebben IT projecten een slechte reputatie gekregen, door bijna standaard een te lange doorlooptijd en veel duurder uit te pakken dan voorzien was. Maar hoe je het ook went of keert, we zitten in een digitaal tijdperk. Al sinds jaren.

Wat kunnen wij concreet voor u doen?
Wij helpen u met het ontwikkelen van een digitale marketing en sales strategie, en kijken wat er voor nodig is om het binnen uw organisatie succesvol te implementeren. De aanpak valt in een paar hoofdthema’s uiteen.

  • Het Discovery proces, waar met datastromen kan worden geëxperimenteerd, nieuwe data kan worden toegevoegd (of bestaande verrijkt), innovaties kunnen worden bedacht en data wordt aangereikt aan data scientist;
  • Het Development proces van nieuwe bedrijfsmodellen of het aanpassen van bestaande;
  • Het Deployment proces, dus het inzetten van data in de bestaande organisatie en hoe wordt het in de processen opgenomen.

CrossTop helpt u om (big) data te visualiseren en te analyseren, om er vervolgens acties op uit te zetten. De snelheid waarmee u resultaten zal willen bereiken, zal ook uw interne besluitvorming beïnvloeden.