Interim management

Het op snelheid brengen van uw organisatie en rendementsverbetering nastreven door middel van data (data driven marketing of sales) betekent dat er anders moet worden gemanaged. Effectiviteit eerst, daarna efficiency. Wat is er al, wat is bruikbaar, en wat moet er worden aangevuld? En bovenal, met wie en welk talent.

CrossTop Interim management kan u helpen op de volgende gebieden:

  • Change management. Organisaties willen (en moeten) meer doen met data en zoeken naar mogelijkheden om hun business model te verbeteren. Interim management geeft een nieuw licht op huidige werkwijze en maakt inzichtelijk waar kan worden waarde gecreërd die nog niet wordt ingevuld. Het kan duidelijk maken waar kennis moet worden aangetrokken die een change succesvol maakt in termen van acties naar marktsegmenten, omdat data op zichzelf niets zal toevoegen aan omzet of rendement;
  • Sales reorganiseren naar data driven sales. Accountmanagement succesvoller laten opereren bij attractieve klanten. Service is de nieuwe sales! Bijna 90% van uw transacties vindt plaats na een verkenning op Internet (dus ook bij uw concurrent!). Contactcenters of een commerciële binnendienst hebben - numeriek - veruit de meeste contact met klanten. Dat legt druk op uw MarCom strategie. Aan de hand daarvan krijgt u meer inzicht in wat uw marktpotentie is en zal u daarop uw verkoopstrategie verder doorontwikkelen;
  • Integratie sales en marketing.
    Met de aanwezige en verworven data van website bezoek, contactcentre en rapportages van relaties (CRM), kan MarCom dichter op de ondersteuning komen voor uw accountmanagement. De vraag: moet er wel een accountmanager naartoe, is de informatie die accountmanagers geven aan prospects wel te vinden op de website? En is de beleving dezelfde? Is het aanbod op de website of via blogs wel congruent? Hoe snel ziet marketing prijsveranderingen van concurrenten? In de visie van CrossTop heeft marketing daarin een duidelijke target en kan daarop worden afgerekend.
    Marketing is niet een vage afdeling met wat creatieve ideeen; het zorgt voor leads in samenwerking met sales. En sales betrekt marketing in hun contacten met klanten.

Wilt u een eerste stap zetten en de mogelijkheden onderzoeken, maak dan een afspraak en versnel de ontwikkeling van uw bedrijf en uw bedrijfsvoering.