Talent Solutions

CrossTop Talent Solutions - (vakspecialisten)digital©

'Succes genereren uit data bestaat voor 50% uit betrouwbare data, de beschikbaarheid, duidelijke visualisatie en software om te kunnen analyseren.
De overige 50% zit in mensen; hun talent, hun ervaring, vindingrijkheid, inventiviteit, doortastendheid, veerkracht en lef. (en er zullen vast nog meer kwaliteiten zijn)'.

Dat is het uitgangspunt van CrossTop. Dat komt u overal op deze website tegen. De voortdurende verbinding van Mens en Techniek. Het constant streven naar verbetering, omdat er weer iets op de markt komt, verandering omdat er weer iets nieuws gebeurt, aanpassing omdat er weer een concurrent wat heeft veranderd. En dat de hele dag door aangezien we dat leuk vinden. Als we zinvol bezig willen zijn, dan is dit de beste beschrijving!

Diensten voor het aantrekken van Talent
Wij vinden wel dat u als onze klant een website moet hebben die gastvrij en inspirerend is. De zogenaamde Employment Branding. Kandidaten die willen solliciteren bij uw organisatie zoeken u gegarandeerd op op internet en krijgen daar een eerste indruk. En als ze dat niet doen, dan zijn het waarschijnlijk geen goede of serieuze kandidaten. CrossTop vraagt, als vast onderdeel van het interview, naar de mening van de kandidaat over (uw) website en het aangeboden dienstenpakket of product. Om kort te gaan: hoe goed heeft de kandidaat zich voorbereidt, en welke mening heeft hij/zij zich gevormd.

Waarom willen mensen graag bij u werken?
Reacties en ervaringen van eigen werknemers is in ieder geval een goede start, maar we lopen het hele traject met u door. Recruitment is voor ons net zo goed kandidaat-marketing, als een diepte-interview met een kandidaat. Positieve belevingen van huidige werknemers zijn voor kandidaten altijd inspirerend, en nodigen vaak uit tot het reageren op uw vacature.

Werving en Selectie:
Voor geschikte kandidaten met een werkelijke digitale achtergrond, heeft CrossTop een netwerk waarin wij kunnen zoeken naar mensen die kennis en ervaring hebben met Data. Dat kan overigens in verschillende sectoren zijn, maar ook met verschillende kennis van bepaalde systemen.

Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier lezen.

Replacement:
Voor kandidaten die zich oriënteren op een volgende stap in hun carrière. Dat kunnen medewerkers zijn binnen een organisatie die boventallig zijn geworden, of mensen die gewoon helemaal iets anders willen gaan.

Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier lezen.

Implementeren van HR instrumenten:
Door de inzet van 'HR-IT middelen' wordt HR sterker uitgerust voor de toekomst om de vraag naar gekwalificeerd personeel te kunnen beantwoorden.

Hoe dat in z'n werk gaat kunt u hier lezen.

Het is heel wel denkbaar dat het een combinatie is uit bovenstaande diensten. Wilt u met ons van gedachte wisselen over de mogelijkheden, bel 06-29560000 of maak een afspraak.