Over ons

CrossTop is ontstaan uit een interim management organisatie. Na meer dan 20 jaar opdrachten, leveren wij nu niet alleen interim management, maar kunnen ook IT oplossingen. Wij zoeken met u op basis van de bestaande situatie naar een groei die voornamelijk gestuurd wordt door IT. Ons credo is: 'alles wat je kan automatiseren, moet je automatiseren'. Deze wereldwijde ontwikkeling houdt ook niet meer op, dus omarmen wij het. Het is vaak de onbekendheid met de resultaten van een IT systeem die organisaties kopschuw maken, om vervolgens het digitaliseringsproces maar weer uitstellen. En dat is in onze opvatting nou precies verkeerd.

Omdat we veel ervaring hebben met interne verandertrajecten, is onze focus sinds een aantal jaar uitgebreid op het gebied van CrossTop Recruitment. Het zijn uiteindelijk de mensen die het verschil maken. IT tools zijn er voldoende, en als het er niet is, dan wordt het wel ontwikkeld. Immers, ieder beetje IT leverancier zegt altijd: 'Bij ons kan alles'. Dat is zeker niet onjuist, maar dan moet je wel precies weten wat je wilt. Bij ons staan begrippen als Business design, Business model en Business development op een zeer primaire plaats. Ecchter ook de mensen die daar invulling aan moeten geven.

Daarnaast hebben wij voldoende, zeer kundige partners die ons terzijde kunnen staan om IT succesvol te ontwikkelen en te implementeren.
Als u dit aanspreekt, dan komen we graag langs voor een orienterend gesprek, om te zien waar bij u de kansen liggen.